Synshal Ejby Kirke Hyllinge

Din lokale synshal – bilsyn Ejby & Kirke Hyllinge

Lige meget om du kommer fra Ejby eller Kirke Hyllinge, er der ikke langt til vores synshal, hvor vi foretager de fleste former for bilsyn, inklusive periodesyn. Vi er en lille lokal synshal ikke langt fra Roskilde med to “bilinspektører”, der sætter en ære i at udføre et ordentligt stykke arbejde. Vi tager os altid tid til kunderne og udfører bilsyn med smil på læben. Vi har fokus på service og yder altid kompetent vejledning.

Book en tid online eller ring og få en tid på telefon 46 49 19 10.
Du kan også komme forbi til bilsyn uden tidsbestilling, det kalder vi drive-in.

Bilsyn ved Ejby og Kirke Hyllinge

Vi syner i vores synshal:

  • Alle køretøjer under 3.500 kg
  • Motorcykler
  • Campingvogne og trailere

Vi foretager periodesyn, registreringssyn og toldsyn.

Periodesyn

Et periodesyn er en konkret gennemgang og kontrol af et køretøj, der foretages i en synshal, i forhold til færdselssikkerhed og miljøet. Trafikstyrelsen indkalder køretøjer til periodesyn.

Almindelige personbiler under 3.500 kg skal som hovedregel til syn hvert andet år. Den første indkaldelse udsendes fire år efter bilen er registreret første gang.

Ved et periodesyn skal færdselssikkerhedsmæssige og miljømæssige forhold kontrolleres. De færdselssikkerhedsmæssige forhold er fx kontrol af styreapparat, bremser, lygter, signalapparat, reflekser og bærende dele, der bl.a. omfatter hjulophæng, støddæmpere og dæk. De miljømæssige forhold er fx kontrol af røg, kulilte og støj.

Bilsyn tæt på dig

Vores synshal er beliggende i Kirke Såby på Kastanievej 1 tæt ved Holbækmotorvejen. Book en tid til bilsyn online, ring for en tid eller kom forbi uden tidsbestilling.

Sidebar

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes via email

Du er mere end velkommen til at udfylde nedenstående kontaktformular – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os