Nummerplader

Hent nummerplader i din lokale synshal

Har du købt ny bil eller skal du have nye nummerplader af en anden årsag, så kan du nu hente dine nummerplader hos Såby Bilsyn i Kirke Såby. Såby Bilsyn er registreret som nummerpladeoperatør og kan derfor varetage alle opgaver angående nummerplader.

Bestilling af nummerplader

Du kan bestille nummerplader hos en nummerpladeoperatør på samme måde som du tidligere har bestilt nummerplader gennem SKATs nummerpladeekspeditioner. Ring til Såby Bilsyn på 46 49 19 10 , hvis du skal have hjælp til at bestille nummerplader.

Også motorkontor

Udover nummerpladeekspeditionen er også andre opgaver, der tidligere har ligget hos SKAT flyttet ud til synshallerne, så de lokale synshaller nu også fungerer som motorkontor. Såby Bilsyn er som nævnt registreret som nummerpladeoperatør og fungerer dermed som dit lokale motorkontor.

Fordelen ved at bruge den lokale synshal som motorkontor er bl.a., at vi har længere åbent end SKATs kontorer og samtidigt står vi ikke så stejlt på formerne, men strækker os langt for at hjælpe dig, hvis du har glemt et stykke papir eller lignende.

Fuldmagt til omregistrering

Her kan du downloade vores fuldmagt til registrering, til brug ved omregistrering eller køb af nummerplader, hvor du ikke selv skal være ejer eller bruger af kørertøjet.

Download fuldmagten her

Sidebar

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes via email

Du er mere end velkommen til at udfylde nedenstående kontaktformular – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os