BILSYN ROSKILDE – SEND DIN BIL TIL SYN TIL GOD PRIS

Send dit køretøj til bilsyn i Roskilde. Hos Saaby Bilsyn tilbyder vi syn til en overkommelig pris. Vores service omfatter de fleste typer, herunder periodesyn, som du med fordel kan få lavet hos os.

Vi sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde, hvorfor vores kunder også ofte vælger os, når de skal have lavet syn på deres bil, igen og igen. Book din tid online eller ring til os i dag på telefon 46 49 19 10.

Vi tilbyder også drive-in bilsyn uden tidsbestilling.

DEN GODE SERVICE I FOKUS

Når vores kunder kommer til service hos os, tager vi os altid god tid til at sætte os ind i kundens behov og ønsker. Hertil udfører vi enhver opgave med et smil på læben og sørger altid for kompetent vejledning, når bilen skal repareres.

Det gør vi for at sikre den gode oplevelse, som vores kunder sætter pris på og kommer tilbage for. Derfor kan du også være sikker på at blive taget godt imod, når du kommer til din bestilte tid eller til drive-in.

SAABY BILSYN ROSKILDE

Når du kommer til bilsyn i Roskilde, kan vi tilbyde syn af både mindre og større køretøjer. Vi laver nemlig syn af:

  • Køretøjer under 3.500 kg
  • Motorcykler
  • Campingvogne
  • Trailere

Derfor kan vi både hjælpe med bilsyn, såvel som andre typer af syn, som periodesyn, registreringssyn og toldsyn, af både køretøjer og påhæng.

ET BILSYN NÆR ROSKILDE

Du finder ikke Saaby Bilsyn i Roskilde, men ganske tæt på. Vores lille synshal har nemlig base på Kastanievej i Kirke Såby. Derfor finder du os ikke langt fra byen.

Find nemt vej til vores adresse via Holbækmotorvejen, som passerer ikke langt fra værkstedet. Derfor kan du også komme hurtigt til og fra din tidsbestilling eller få et hurtigt sin i vores drive-in.

Vi anbefaler at du bestiller en tid til bilsyn i Roskilde, hvis du vil være sikker på at mindske ventetid og få lavet syn til tiden. Book nemt gennem vores online bookingsystem, men ring også gerne til os på telefon 46 49 19 10.

Sidebar

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes via email

Du er mere end velkommen til at udfylde nedenstående kontaktformular – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os